Cégünkről

SZAKÉRTELEM -MEGBÍZHATÓSÁG - MINŐSÉG
EGYÉNI IGÉNYEK - STANDARD FOLYAMATOK -RENDSZERSZEMLÉLET
TECHNOLÓGIA - GAZDASÁGOSSÁG - DESIGN
TRADÍCIÓ - ÖKOLÓGIA – HIGHT-TECH

FILOZÓFIÁNK

Cégünk filozófiája, hogy az általunk nyújtott szolgáltatásokat melyek az ingatlanok teljes életciklusában szerepet játszanak komplex szemlélet alapján végezzük el. Cél, hogy nem csupán „jó helyen egy szép" épület szülessen, hanem az ingatlan ár/érték aránya folyamatosan a legkedvezőbben alakuljon. A tervezett funkciónak, befektetési célnak megfelelően VÁSÁROLT, TERVEZETT, KIVITELEZETT, HASZNOSÍTOTT, ÜZEMELTETETT épületek, ingatlan komplexumok szülessenek meg, melyek maximális elégedettséggel töltik el a befektetőket, tulajdonosokat, bérlőket.

CÉLKITŰZÉS

Az ingatlanpiac és az építőipar köré szakosodott kollégák célkitűzése, hogy gyors, szakmailag megalapozott megoldást nyújtson a leendő ügyfelek számára, az épület teljes életciklusában, EGY ÖTLET MEGSZÜLETÉSÉTŐL A MŰSZAKI ÉS PÉNZÜGYI TERVEZÉS, MEGVALÓSÍTÁS,  HASZNOSÍTÁS, KEZELÉS, ÜZEMELTETÉS FOLYAMÁN FELMERÜLŐ ÖSSZES KÉRDÉSBEN.

TRADÍCIÓ

A PannonExpert Kft. családi hagyományokra építve, 4 generáción átívelve viszi tovább a családi tradíciót. Trattner Mátyás dédnagyapa nagyatádi székhellyel működtette jól menő építőipari kivitelező és építőanyag ipari gyártó és forgalmazó cégét. Fekete Jenő dédnagyapa bérház tulajdonos és üzemeltető, Budapesten működő cégét irányította, mely több mint 20 fős személyi állománnyal rendelkezett karbantartó feladatokat és bádogos munkákat végzett. Fő megrendelője a MÁV, több budapesti szálloda, valamint állami ingatlan üzemeltetők voltak. Tasnádi Trattner Károly nagypapa gyémánt diplomás okl. építészmérnök volt MÁV főtanácsos. Számos vasúti épület, megálló tervezője, Székelyföldön a Szeredfalva – Déda közötti vasútpálya építője, mely Magyarország egyik legnehezebb pályaépítése volt. 

A harmadik generációt Tasnádi Gábor Péter (gyémántfokozatú igazságügyi szakértő, a Budapesti Szakértői Kamara örökös tagja, a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara Egyéb Szakbizottságának Elnöke), és felesége Tasnádi Gábor Péterné (ingatlanforgalmi és termőföld értékbecslő, ingatlanközvetítő) képviseli.

A negyedik generációt ifj. Tasnádi Gábor (építészmérnök, tervező szakmérnök, létesítménygazdálkodási menedzser, ingatlanközvetítő és értékbecslő, felelős műszaki vezető, műszaki ellenőr) és felesége Tasnádiné Geiger Nóra (okl. tájépítészmérnök, kerttervező) képviseli. 

iroda-old

Alapítás éve: 2003

Üdvözöljük a PannonExpert weboldalán!

Tasnádi Gábor

ügyvezető igazgató