Bemutatkozó

Nóra portre01

 

 

T. Geiger Nóra
kerttervezési üzletág vezető
okl. tájépítészmérnök, kerttervező

 

 

Örülünk, hogy meglátogatták kertes oldalunkat!

Bemutatkozó anyagukkal szeretnénk segíteni Önöket abban, hogy képet kapjanak a kerttervezéssel kapcsolatos alapvető tudnivalókról, és bepillantást nyerjenek cégünk eddigi kerttervezési feladataiba.

Cégünk alapfilozófiája, hogy olyan kerteket tervezzünk, amely a megbízó igényeit messzemenően kielégíti. Törekszünk arra, hogy a születő mű jól illeszkedjen a környezeti adottságokhoz és nem utolsósorban a megrendelő karakteréhez.

A mai nyüzsgő világban fontosnak tartjuk azt, hogy ügyfeleink olyan kertben tartózkodjanak, amelyben megtalálják belső nyugalmukat és részesülhetnek az önfeledt pihenés élményében. Szeretnénk, ha a szabadban eltöltött idő nem csak egyszerűen kikapcsolódás, hanem mindjárt a pozitív energiákkal való feltöltődés lehetősége is lenne.

Az ASZTROLÓGIA, a FENG SHUI (kínai térrendezés) és a VASATI (indiai térrendezés) elveire támaszkodva harmonikus kert kialakítása a célunk, olyan kertté, melyben a természet és az ember egymást kiegészítő egységet alkot. Ahol az ember, a növények számára kedvező társakat választ, ezzel segítve kiegyensúlyozott fejlődésüket. A fák, cserjék és virágok pedig meghálálva a gondoskodást az egészségünkhöz szükséges energiákkal látnak el minket viszonzásképpen.